Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Old Resian 1942 (996086) - Bilbainos F.C (315368) » 670591037: T65/J7/VII

Liga 670591037 Información oficial sobre el partido 670591037 en Hattrick

27.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / VII.165 (38201)

CERON TEAM Alineación oficial del equipo 'CERON TEAM' en el partido 4 - 1 DUCATI-PRO Alineación oficial del equipo 'DUCATI-PRO' en el partido
滕 (Teng) 弘贤 (Hongxian) (11') 1 - 0
Bozhil Mitkov (24') 2 - 0
Juan Eduardo Sáenz García (29') 3 - 0
3 - 1 Guillermo Orla (68')
Lontzi Elizate (76') 4 - 1
CERON TEAM Alineación oficial del equipo 'CERON TEAM' en el partido 4 - 1 DUCATI-PRO Alineación oficial del equipo 'DUCATI-PRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CERON TEAM Alineación oficial del equipo 'CERON TEAM' en el partido 2 - 1 DUCATI-PRO Alineación oficial del equipo 'DUCATI-PRO' en el partido
Tiene suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CERON TEAM

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Noreno Urruchua arribés a peus de 滕 (Teng) 弘贤 (Hongxian), que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CERON el 1 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Bozhil Mitkov de CERON va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el CERON va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Juan Eduardo Sáenz García aconseguint el 3 - 0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CERON va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lontzi Elizate progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Bozhil Mitkov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Guevara va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Girón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CERON la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 滕 (Teng) 弘贤 (Hongxian).

DUCATI-PRO

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): DUCATI-PRO van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 68 quan Guillermo Orla sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de 龚 (Gong) 承光 (Chengguang), que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mario Rodrigo Rueiro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 70 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ferrán Álamo Gómez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Guillermo Orla que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.