Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazalegas (1416070) - Meyer (1332246) » 670590580: T65/J4/VII

Liga 670590580 Información oficial sobre el partido 670590580 en Hattrick

06.02.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VII.157 (38193)

Tuersebotas FC Alineación oficial del equipo 'Tuersebotas FC' en el partido 3 - 1 Real Adriando CF Alineación oficial del equipo 'Real Adriando CF' en el partido
0 - 1 Gaëtan Delrue (26')
Alen Gangoitia (32') 1 - 1
Constantin Cotigă (38') 2 - 1
Jorge Checa (53') 3 - 1
Tuersebotas FC Alineación oficial del equipo 'Tuersebotas FC' en el partido 3 - 1 Real Adriando CF Alineación oficial del equipo 'Real Adriando CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tuersebotas FC Alineación oficial del equipo 'Tuersebotas FC' en el partido 3 - 0 Real Adriando CF Alineación oficial del equipo 'Real Adriando CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tuersebotas FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tuersebotas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alen Gangoitia que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Dimitar Hadzhiyski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tuersebotas, Constantin Cotigă, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Jorge Checa va augmentar l'avantatge de Tuersebotas a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Tuersebotas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Constantin Cotigă en un 1 contra 1 amb el porter Ernesto Purificacion, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Alen Gangoitia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Villalcázar va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Dimitar Hadzhiyski de Tuersebotas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Checa de Tuersebotas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Adriando CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Carlos Nadal sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gaëtan Delrue que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Adriando sortien al contraatac. La falta llançada per Carlos Nadal va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adriando va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gaëtan Delrue, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 250 Minuto 66 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Adriando l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 66, però el xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Adriando va anar a parar a la dreta de l'atac on en Eduardo Requesens, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Nadal de Adriando es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Altxu Barrutibengoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Eduardo Requesens de Adriando va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.