Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wine Boys (1434151) - Esparta Córdoba (990768) » 670588213: T65/J1/VII

Liga 670588213 Información oficial sobre el partido 670588213 en Hattrick

16.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VII.115 (38151)

Cafeteria Sur Alineación oficial del equipo 'Cafeteria Sur' en el partido 4 - 1 Black Eggs F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Eggs F.C.' en el partido
Arsenio Feijó (2') 1 - 0
1 - 1 José Esteban Mariñas (3')
Jaume Rives (6') 2 - 1
Sergio Echaide (72') 3 - 1
Óscar de la Orden Ibáñez (82') 4 - 1
Cafeteria Sur Alineación oficial del equipo 'Cafeteria Sur' en el partido 4 - 1 Black Eggs F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Eggs F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cafeteria Sur Alineación oficial del equipo 'Cafeteria Sur' en el partido 3 - 1 Black Eggs F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Eggs F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cafeteria Sur

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Ximénez va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 2 de joc. Arsenio Feijó es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jaume Rives, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cafeteria se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 6.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cafeteria pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergio Echaide va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Óscar de la Orden Ibáñez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Arsenio Feijó de Cafeteria va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Cafeteria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Guillermo Gradoli des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Barreiro de Cafeteria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar de la Orden Ibáñez de Cafeteria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Black Eggs F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 3 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en José Esteban Mariñas.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Black va estar a punt d'empatar al 27 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abdón Cardona que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Black va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Luis Eduardo Munilla no va poder controlar.
  • 290 Minuto 79 (Ocasión de falta): En José Esteban Mariñas va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Esteban Mariñas de Black es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.