Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lóstrego de Cuntis (1431721) - Mol (118776) » 670584615: T65/J12/VII

Liga 670584615 Información oficial sobre el partido 670584615 en Hattrick

03.04.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VII.50 (38086)

Mugiwarass FC Alineación oficial del equipo 'Mugiwarass FC' en el partido 0 - 2 La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido
0 - 1 Evaristo Cillarga (38')
0 - 2 Estanislao Montejano (41')
Mugiwarass FC Alineación oficial del equipo 'Mugiwarass FC' en el partido 0 - 2 La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mugiwarass FC Alineación oficial del equipo 'Mugiwarass FC' en el partido 2 - 0 La manada de Santa Fe Alineación oficial del equipo 'La manada de Santa Fe' en el partido
Tiene mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mugiwarass FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Marcelo Goiri no oblidarà el que li va passar durant el minut 74. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Mugiwarass va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Fructuoso Ortega va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Germán Caño de Mugiwarass es va guanyar la targeta groga merescudament.

La manada de Santa Fe

Goles Goles

  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Antoni Batlle va descol·locar totalment la defensa contrària i Evaristo Cillarga no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Antoni Batlle va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de manada, Estanislao Montejano, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antoni Batlle després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Fernández Lorca va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Biel Tos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de manada va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Santiago Cueva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Rossend Montull de manada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.