Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lg leones (1456196) - xiquets de valls (1340012) » 670583516: T65/J3/VII

Liga 670583516 Información oficial sobre el partido 670583516 en Hattrick

30.01.2021 15:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VII.31 (38067)

lg leones Alineación oficial del equipo 'lg leones' en el partido 0 - 5 los mutaos Alineación oficial del equipo 'los mutaos' en el partido
0 - 1 Ignacio Gandaberro (11')
0 - 2 Mario Hristov (37')
0 - 3 Valerio Petrone (43')
0 - 4 Valerio Petrone (44')
0 - 5 Txanton Sagardibeltzea (61')
lg leones Alineación oficial del equipo 'lg leones' en el partido 0 - 5 los mutaos Alineación oficial del equipo 'los mutaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lg leones Alineación oficial del equipo 'lg leones' en el partido 0 - 2 los mutaos Alineación oficial del equipo 'los mutaos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lg leones

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de leones va anar a parar a la dreta de l'atac on en Danilo Triani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de leones van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Milan Tanasijević va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Engelbert Zündorf de leones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aert Dijk de leones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tjörven Hoste de leones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los mutaos

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de mutaos. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Gandaberro xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Benno Felles estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mario Hristov va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 37.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del leones. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Valerio Petrone la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del mutaos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 43.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Txanton Sagardibeltzea va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de mutaos, Valerio Petrone, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Txanton Sagardibeltzea va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 38 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 38 per Benno Felles va anar a parar a la creueta.
  • 290 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Ignacio Gandaberro va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Txanton Sagardibeltzea va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Mario Hristov de mutaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Gandaberro.