Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os astutos (121201) - A LA CARA F. C. (1437686) » 670580716: T65/J3/VI

Liga 670580716 Información oficial sobre el partido 670580716 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.1005 (15323)

Os astutos Alineación oficial del equipo 'Os astutos' en el partido 1 - 1 A LA CARA F. C. Alineación oficial del equipo 'A LA CARA F. C.' en el partido
Atis Porietis (34') 1 - 0
1 - 1 Ruben Dall (68')
Os astutos Alineación oficial del equipo 'Os astutos' en el partido 1 - 1 A LA CARA F. C. Alineación oficial del equipo 'A LA CARA F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os astutos Alineación oficial del equipo 'Os astutos' en el partido 3 - 0 A LA CARA F. C. Alineación oficial del equipo 'A LA CARA F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os astutos

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Atis Porietis ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, astutos es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): astutos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Marco Zafferri va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): astutos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Atis Porietis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): astutos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Randolf Dörbecker va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Petri Kuittinen.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Radosław Sarecki va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75, Atis Porietis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Irauqui va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

A LA CARA F. C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ruben Dall marqués l'empat. Al minut 68 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KARA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Martin Prašovský, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): KARA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Ruben Dall des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Luis Guirao va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Martin Prašovský va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.