Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico infante FC (774319) - FC SANTS (773915) » 670580138: T65/J13/VI

Liga 670580138 Información oficial sobre el partido 670580138 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.994 (15312)

Patzer F.C. Alineación oficial del equipo 'Patzer F.C.' en el partido 2 - 1 FC SANTS Alineación oficial del equipo 'FC SANTS' en el partido
0 - 1 Nunzio Blarer (12')
Alfonso Fontes (39') 1 - 1
Joaquín Casal (57') 2 - 1
Patzer F.C. Alineación oficial del equipo 'Patzer F.C.' en el partido 2 - 1 FC SANTS Alineación oficial del equipo 'FC SANTS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Patzer F.C. Alineación oficial del equipo 'Patzer F.C.' en el partido 2 - 1 FC SANTS Alineación oficial del equipo 'FC SANTS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,9 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patzer F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Alfonso Fontes va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 39.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Patzer va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Joaquín Casal rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Patzer va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Alfonso Fontes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Patzer va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Iván Charro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Iván Charro no va ser aprofitada per en Alejandro Herrero que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

FC SANTS

Goles Goles

  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Nunzio Blarer de SANTS va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Gonzalo Zacarías quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Eriz, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Patzer. La jugada d'estratègia del SANTS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ólavur í Toftum va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de SANTS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Saúl Osorno, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.