Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santutxu F. C. (1456471) - Ciencias de Granada (1415340) » 670577286: T65/J14/VI

Liga 670577286 Información oficial sobre el partido 670577286 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.943 (15261)

Buytres de Almería F.C. Alineación oficial del equipo 'Buytres de Almería F.C.' en el partido 0 - 2 Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido
0 - 1 Pedro Vega (7')
0 - 2 Cristi Bondor (39')
Buytres de Almería F.C. Alineación oficial del equipo 'Buytres de Almería F.C.' en el partido 0 - 2 Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Buytres de Almería F.C. Alineación oficial del equipo 'Buytres de Almería F.C.' en el partido 1 - 0 Ciencias de Granada Alineación oficial del equipo 'Ciencias de Granada' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buytres de Almería F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Borja Galán quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Caloca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51, Cătălin Ochioiu de Buytres va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Ciencias de Granada

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): El Ciencias era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pedro Vega va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Santi Merino sempre és una garantia. Al minut 39, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cristi Bondor marcar el 0 - 2 per al Ciencias.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ciencias va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Santi Merino, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús David Valera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Ciencias va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Julián Gotrano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Cristi Bondor de Ciencias va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.