Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Les samarretes suades (435511) - Liberbank Granada (118238) » 670576842: T65/J1/VI

Liga 670576842 Información oficial sobre el partido 670576842 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.936 (15254)

Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 4 - 2 Oxipharma Granada Alineación oficial del equipo 'Oxipharma Granada' en el partido
Raúl James (29') 1 - 0
Sassi Reznick (31') 2 - 0
2 - 1 Arttu Lonkila (41')
Israel Isach (57') 3 - 1
3 - 2 Mitrofan Laschuk (58')
David Nicomedes (78') 4 - 2
Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 4 - 2 Oxipharma Granada Alineación oficial del equipo 'Oxipharma Granada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Les samarretes suades Alineación oficial del equipo 'Les samarretes suades' en el partido 6 - 1 Oxipharma Granada Alineación oficial del equipo 'Oxipharma Granada' en el partido
Tiene mala suerte 6.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les samarretes suades

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sassi Reznick va anar directament als peus de Raúl James que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Sassi Reznick va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, samarretes va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Israel Isach, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de samarretes pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Nicomedes va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): samarretes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Héctor Peñaherrera va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oimir Kruja.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Nicomedes de samarretes va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Israel Isach que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Nicomedes va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): Al minut 40, Modesto Flores gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Roy Kalvig, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ervis Neija va ser clau en la jugada d'atac de samarretes al minut 76, quan ell mateix va fer una passada brutal a Demir Cebesoy, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Oxipharma Granada

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Arttu Lonkila va marcar al minut 41 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.
  • 139 Minuto 58 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de OxiphamaGR Mitrofan Laschuk va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Leon Baider va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stergios Georgantas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Clarence Cullen de OxiphamaGR va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mitrofan Laschuk que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): OxiphamaGR van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Stergios Georgantas des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Al minut 42 en Karlheinz Pelikan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.