Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAMONA CÓNDOR (1594938) - Hercules de Alicante Club Futbol SAD (489540) » 670574229: T65/J5/VI

Liga 670574229 Información oficial sobre el partido 670574229 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.889 (15207)

Alegritos Alineación oficial del equipo 'Alegritos' en el partido 4 - 0 Hercules de Alicante Club Futbol SAD Alineación oficial del equipo 'Hercules de Alicante Club Futbol SAD' en el partido
Chema Fajardo (11') 1 - 0
Chema Fajardo (58') 2 - 0
Božo Simanić (68') 3 - 0
Chema Fajardo (74') 4 - 0
Alegritos Alineación oficial del equipo 'Alegritos' en el partido 4 - 0 Hercules de Alicante Club Futbol SAD Alineación oficial del equipo 'Hercules de Alicante Club Futbol SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alegritos Alineación oficial del equipo 'Alegritos' en el partido 3 - 0 Hercules de Alicante Club Futbol SAD Alineación oficial del equipo 'Hercules de Alicante Club Futbol SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alegritos

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Corria el minut 11, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Alegritos s'avançava en el marcador després que en Chema Fajardo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): El gol de falta de Chema Fajardo sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 58 i ampliar l'avantatge de Alegritos a 2 - 0.
  • 135 Minuto 68 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Božo Simanić de Alegritos va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Chema Fajardo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Víctor Vadillos va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Chema Fajardo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salvador Guergue al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Chema Fajardo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Mario Serrano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Salvador Guergue va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Alegritos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Božo Simanić va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Božo Simanić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Hercules de Alicante Club Futbol SAD

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Paweł Proszczuk després que el jugador de Hercules li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.