Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta Fuentesnuevas (121437) - FC Fea (799657) » 670572894: T65/J8/VI

Liga 670572894 Información oficial sobre el partido 670572894 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.865 (15183)

Sparta Fuentesnuevas Alineación oficial del equipo 'Sparta Fuentesnuevas' en el partido 2 - 2 FC Fea Alineación oficial del equipo 'FC Fea' en el partido
Ricardo Penroz (17') 1 - 0
Cosme Cardoso Silva (26') 2 - 0
2 - 1 Ignacy Naskręt (30')
2 - 2 Juan Francisco Torres (73')
Sparta Fuentesnuevas Alineación oficial del equipo 'Sparta Fuentesnuevas' en el partido 2 - 2 FC Fea Alineación oficial del equipo 'FC Fea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sparta Fuentesnuevas Alineación oficial del equipo 'Sparta Fuentesnuevas' en el partido 2 - 3 FC Fea Alineación oficial del equipo 'FC Fea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,3 % 53,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Fuentesnuevas

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fuentesnuevas s'avançava en el marcador després que en Ricardo Penroz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cosme Cardoso Silva de Fuentesnuevas va fer un bon esprint per escapar-se de Roman Mocný i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 19 podia haver acabat en gol, però Carl-Gunnar Ingemarsson va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Stoyan Nedkov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carl-Gunnar Ingemarsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Santiago Navarro Malta va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Vilko Keder, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

FC Fea

Goles Goles

  • 154 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Ignacy Naskręt va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 73, quan Juan Francisco Torres va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Adam Marinić va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ignacy Naskręt, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Ignacy Naskręt, al minut 40 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gianfrancesco Appio quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 219 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Adam Marinić va poder marcar per a Fea en un servei de cantonada picat per en Ignacy Naskręt quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.