Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asturias Paraíso Racing S.A.D. (1417267) - Passing Shot (1461865) » 670572574: T65/J12/VI

Liga 670572574 Información oficial sobre el partido 670572574 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.859 (15177)

MasquefaPerica Alineación oficial del equipo 'MasquefaPerica' en el partido 3 - 2 uec Alineación oficial del equipo 'uec' en el partido
Javier Estaún (2') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Viana (35')
1 - 2 Luis Miguel Malo Cantón (37')
Joaquín Duart (62') 2 - 2
Pep Olesa (88') 3 - 2
MasquefaPerica Alineación oficial del equipo 'MasquefaPerica' en el partido 3 - 2 uec Alineación oficial del equipo 'uec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MasquefaPerica Alineación oficial del equipo 'MasquefaPerica' en el partido 3 - 0 uec Alineación oficial del equipo 'uec' en el partido
Tiene un resultado normal 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MasquefaPerica

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Javier Estaún, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Óscar Sánchez Recio entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MasquefaPerica, un peu providencial d'en Joaquín Duart va situar el 2-2 al panell digital.
  • 124 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 l'àrbitre va premiar MasquefaPerica amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Pep Olesa va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Passaven 8 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Agostiño Xul va rematar alt.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): MasquefaPerica va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pep Olesa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Moisés Illán.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Prudenci Brosa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Burni Atxotegi del MasquefaPerica ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alessandro Festorazzi de MasquefaPerica es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Javier Estaún de MasquefaPerica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

uec

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del uec van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Viana va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Luis Miguel Malo Cantón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Suárez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 23 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El uec creava perill des de la dreta al minut 24, però en Enol Aguilón, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rubén Fernández Grandoso desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del uec que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ernesto José Ochoa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Salazar Cabrera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.