Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazurros F.C (439784) - Si sa tirao! (313557) » 670572496: T65/J6/VI

Liga 670572496 Información oficial sobre el partido 670572496 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / VI.858 (15176)

Cazurros F.C Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C' en el partido 0 - 1 Vega Real F.C Alineación oficial del equipo 'Vega Real F.C' en el partido
0 - 1 Pierre-Alexandre Laurin (62')
Cazurros F.C Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C' en el partido 0 - 1 Vega Real F.C Alineación oficial del equipo 'Vega Real F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cazurros F.C Alineación oficial del equipo 'Cazurros F.C' en el partido 0 - 2 Vega Real F.C Alineación oficial del equipo 'Vega Real F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cazurros F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): Cazurros va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ignacio Hurtado va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cazurros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dietrich Buxhoeveden, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Cazurros van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Bastián Coego des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Hamid Benabdallah va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Valentino Tripi de Cazurros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vega Real F.C

Goles Goles

  • 135 Minuto 62 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Pierre-Alexandre Laurin va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Óscar Ferrer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vega van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sebastiano Runfolo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Vega va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Alfredo Ostolaza va quedar-se sol davant el porter Celino Lacalle Rubio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 52, quan en Mauro Neira va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Stian Rosmer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Stian Rosmer al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.