Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comadrejas culebreras (49228) - BARAKALDO FOOTBALL CLUB (802161) » 670569504: T65/J14/VI

Liga 670569504 Información oficial sobre el partido 670569504 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.804 (15122)

Comadrejas culebreras Alineación oficial del equipo 'Comadrejas culebreras' en el partido 1 - 2 Botiflers F.C. Alineación oficial del equipo 'Botiflers F.C.' en el partido
0 - 1 Urban Juhlin (77')
Gustav Forsling (89') 1 - 1
1 - 2 Dario Antonio Campanale (89')
Comadrejas culebreras Alineación oficial del equipo 'Comadrejas culebreras' en el partido 1 - 2 Botiflers F.C. Alineación oficial del equipo 'Botiflers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Comadrejas culebreras Alineación oficial del equipo 'Comadrejas culebreras' en el partido 1 - 2 Botiflers F.C. Alineación oficial del equipo 'Botiflers F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comadrejas culebreras

Goles Goles

  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Comadrejas sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Gustav Forsling va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Mouslim Chakroun va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Comadrejas.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Michal Hrúz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Comadrejas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Comadrejas va estar a punt de marcar quan Mouslim Chakroun va fer una passada impressionant a Michal Hrúz, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Juan Bango de Comadrejas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Bango de Comadrejas va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Botiflers F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Ole Schwendner de Botiflers va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Urban Juhlin que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): En Dario Antonio Campanale donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 89 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Botiflers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Urban Juhlin va quedar-se sol davant el porter Sebas Barberà, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Vittorio Bollini hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vratislav Křenek havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Giuseppe Arcuri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Urban Juhlin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Botiflers quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vittorio Bollini va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, el Botiflers va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ole Schwendner s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Aicart de Botiflers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.