Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lantheus (1340188) - CITY BADIA DEL VALLÉS (490334) » 670563297: T65/J2/VI

Liga 670563297 Información oficial sobre el partido 670563297 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / VI.694 (15012)

Baserritarra Alineación oficial del equipo 'Baserritarra' en el partido 3 - 5 CITY BADIA DEL VALLÉS Alineación oficial del equipo 'CITY BADIA DEL VALLÉS' en el partido
Felipe Pérez de Haro (28') 0 - 1
Jorge Frera (36') 1 - 1
Rolando Venet (40') 2 - 1
2 - 2 Lutz Stadtrand (42')
Felipe Pérez de Haro (43') 3 - 2
3 - 3 Lutz Stadtrand (59')
3 - 4 Nikos Gaitanos (71')
3 - 5 Czesław Folwarczny (72')
Baserritarra Alineación oficial del equipo 'Baserritarra' en el partido 3 - 5 CITY BADIA DEL VALLÉS Alineación oficial del equipo 'CITY BADIA DEL VALLÉS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Baserritarra Alineación oficial del equipo 'Baserritarra' en el partido 5 - 3 CITY BADIA DEL VALLÉS Alineación oficial del equipo 'CITY BADIA DEL VALLÉS' en el partido
Tiene mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baserritarra

Goles Goles

  • 125 Minuto 28 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Felipe Pérez de Haro, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Diego Alberola va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jorge Frera, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Baserritarra contenien la respiració mentre en Rolando Venet s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Felipe Pérez de Haro de Baserritarra, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Mirel Ciorca, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a BADIA, però Mario Paccagnella no va poder encertar el xut.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Mirel Ciorca arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Marco Antonio Tirado Vilches no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rolando Venet.

CITY BADIA DEL VALLÉS

Goles Goles

  • 160 Minuto 42 (Gol de falta): L'entrenador de BADIA es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Lutz Stadtrand era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 162 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Lutz Stadtrand, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 59.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nikos Gaitanos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Czesław Folwarczny va augmentar l'avantatge de BADIA a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): BADIA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Dani Zanni va quedar-se sol davant el porter Martín Miranda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Miguel Vázquez va ridiculitzar a en Rolando Venet amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Martin Stružka s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.