Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paladines (124788) - Reus City CF (1585514) » 670562761: T65/J8/VI

Liga 670562761 Información oficial sobre el partido 670562761 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.684 (15002)

Paladines Alineación oficial del equipo 'Paladines' en el partido 1 - 2 F.C.Chucha Alineación oficial del equipo 'F.C.Chucha' en el partido
0 - 1 Irvingly Espacia (31')
Mirko Bolech (49') 1 - 1
1 - 2 Tomasz Łubianka (89')
Paladines Alineación oficial del equipo 'Paladines' en el partido 1 - 2 F.C.Chucha Alineación oficial del equipo 'F.C.Chucha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Paladines Alineación oficial del equipo 'Paladines' en el partido 4 - 2 F.C.Chucha Alineación oficial del equipo 'F.C.Chucha' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paladines

Goles Goles

  • 113 Minuto 49 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Paladines una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Mirko Bolech, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Paladines va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Qəhrəman Nağıyev en un 1 contra 1 amb el porter Patrik Jůzl, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Alberto Lourenço hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kobe De Vriend havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18, Qəhrəman Nağıyev arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Qəhrəman Nağıyev va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Patrik Jůzl va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Lucjusz Klichowski marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Orlando Odoroagă que va xutar a fora per molt poc.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Mario Puglisi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Paladines enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Orlando Odoroagă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Orlando Odoroagă de Paladines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C.Chucha

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): F.C.Chucha agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Irvingly Espacia amb mestria.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 89, quan Tomasz Łubianka va posar els visitants F.C.Chucha per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ionuţ Stoleriu de F.C.Chucha, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Héctor Las Heras Pérez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Olaf Hochstapler va marcar al minut 59 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Las Heras Pérez.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Héctor Las Heras Pérez es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.