Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Artemia (436148) - Black Bulls F.C. (1586285) » 670561435: T65/J13/VI

Liga 670561435 Información oficial sobre el partido 670561435 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.660 (14978)

UD Artemia Alineación oficial del equipo 'UD Artemia' en el partido 3 - 1 Black Bulls F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Bulls F.C.' en el partido
0 - 1 Ovidio Olmos (39')
Fritz Stichter (40') 1 - 1
Melvin Cohen (60') 2 - 1
Melvin Cohen (75') 3 - 1
UD Artemia Alineación oficial del equipo 'UD Artemia' en el partido 3 - 1 Black Bulls F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Bulls F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Artemia Alineación oficial del equipo 'UD Artemia' en el partido 0 - 1 Black Bulls F.C. Alineación oficial del equipo 'Black Bulls F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Artemia

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Artemia. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Fritz Stichter xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): En Bernie Crabbe va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Melvin Cohen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El porter de Artemia va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Melvin Cohen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Artemia, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Fritz Stichter va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Artemia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hermann Burkhardsfelden, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Artemia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hermann Burkhardsfelden va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Artemia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Anthony El Mir va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xicu Pedrosa de Artemia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Black Bulls F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ovidio Olmos va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Arístides Chovares, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gaston Garratz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Urbano Gabín va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Bulls creava perill des de la dreta al minut 74, però en Arístides Chovares, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Joaquín Guastini desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaston Garratz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43 de partit, Gaston Garratz de Bulls va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.