Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcolea CF (1602193) - Rebordaos (1457406) » 670561003: T65/J3/VI

Liga 670561003 Información oficial sobre el partido 670561003 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.653 (14971)

Alcolea CF Alineación oficial del equipo 'Alcolea CF' en el partido 1 - 1 Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido
0 - 1 Rigoberto Rivadeneira (18')
Moreno De Bortoli (25') 1 - 1
Alcolea CF Alineación oficial del equipo 'Alcolea CF' en el partido 1 - 1 Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alcolea CF Alineación oficial del equipo 'Alcolea CF' en el partido 1 - 1 Rebordaos Alineación oficial del equipo 'Rebordaos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,5 % 37,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcolea CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Moreno De Bortoli s'emportà una gran ovació del públic local al minut 25, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Alcolea per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luciano Farias, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dražen Legčević! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Gabriel Sobotka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alcolea.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Dražen Legčević arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Gabriel Sobotka de Alcolea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rebordaos

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): El Rebordaos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Rigoberto Rivadeneira va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Rebordaos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santi Cabarrús, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Isaac Clarà ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Tavares va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Jesús Boixo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 62 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodolfo Gil Camuñas.