Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASHASSIN (798447) - Roldan C.D. (1332322) » 670560707: T65/J13/VI

Liga 670560707 Información oficial sobre el partido 670560707 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.647 (14965)

ASHASSIN Alineación oficial del equipo 'ASHASSIN' en el partido 1 - 0 Cistinoicos Alineación oficial del equipo 'Cistinoicos' en el partido
Sergio Triguero (39') 1 - 0
ASHASSIN Alineación oficial del equipo 'ASHASSIN' en el partido 1 - 0 Cistinoicos Alineación oficial del equipo 'Cistinoicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASHASSIN Alineación oficial del equipo 'ASHASSIN' en el partido 3 - 0 Cistinoicos Alineación oficial del equipo 'Cistinoicos' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASHASSIN

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cistinoicos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Triguero la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ASHASSIN es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): ASHASSIN va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Cibrao Novoa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): ASHASSIN per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Beñat Aritz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Recabarren va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Mika Birgersson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El ASHASSIN ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Triguero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Antonio Ríos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jérémy Thomas al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Juan Antonio Ríos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 79 podia haver acabat en gol, però Jérémy Thomas va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Cibrao Novoa gairebé va marcar per a ASHASSIN des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Cistinoicos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cistinoicos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alan Barry, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Seber Elortzaburu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 57, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sukil Juanena va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alfonso Foces des de l'esquerra.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Miguel Arruda va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alan Barry, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.