Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de malatesta (1456859) - Banana Mama (1463067) » 670559128: T65/J10/VI

Liga 670559128 Información oficial sobre el partido 670559128 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.619 (14937)

Racing de malatesta Alineación oficial del equipo 'Racing de malatesta' en el partido 2 - 1 Unió Gracienca Alineación oficial del equipo 'Unió Gracienca' en el partido
José Evaristo Selas (37') 1 - 0
1 - 1 Laurent Dumontet (66')
Amir Derbal (87') 2 - 1
Racing de malatesta Alineación oficial del equipo 'Racing de malatesta' en el partido 2 - 1 Unió Gracienca Alineación oficial del equipo 'Unió Gracienca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing de malatesta Alineación oficial del equipo 'Racing de malatesta' en el partido 3 - 1 Unió Gracienca Alineación oficial del equipo 'Unió Gracienca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de malatesta

Goles Goles

  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats van embogir quan en Amir Derbal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de malatesta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Al minut 22, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): malatesta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Florian Predescu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 34 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gian Gastone Musella va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gian Gastone Musella va rematar alt.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de malatesta van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 87 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gian Gastone Musella, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florian Predescu de malatesta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Unió Gracienca

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 37 minuts Fynn Linus Gentz es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival José Evaristo Selas que d'un gran xut va marcar per a malatesta el 1 - 0.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Laurent Dumontet que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Kristian Palin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Camille Husson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gracienca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kristian Palin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Josef Kramoliš va ser clau en la jugada d'atac de Gracienca al minut 85, quan ell mateix va fer una passada brutal a Matthias Riedl, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Hardi bin Hj Mohd Zulkhairi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.