Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E. Rutxere (435098) - Patro Club de Futbol (487210) » 670553472: T65/J10/VI

Liga 670553472 Información oficial sobre el partido 670553472 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.518 (14836)

C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 0 - 4 Patro Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Patro Club de Futbol' en el partido
0 - 1 Adalger Guben (18')
0 - 2 Massimo Roccucci (42')
0 - 3 Torquato Debiasi (53')
0 - 4 Adalger Guben (80')
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 0 - 4 Patro Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Patro Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 1 - 2 Patro Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Patro Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Rutxere

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Esse Lindström arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giorgio Monni va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Tasos Vassilopoulos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Patro Club de Futbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adalger Guben que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a PSJ.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Massimo Roccucci va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 2 per a PSJ.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Torquato Debiasi de PSJ va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Forrest Banks va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Adalger Guben la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rutxere. La jugada d'estratègia del PSJ per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Forrest Banks va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 de partit, Massimo Roccucci va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Geoffrey Adam va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Forrest Banks, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Timmy Willis després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Geoffrey Adam va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Crisanto Rivero López va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.