Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

river henares FC (774551) - montesclaros fc (798769) » 670553220: T65/J3/VI

Liga 670553220 Información oficial sobre el partido 670553220 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.514 (14832)

river henares FC Alineación oficial del equipo 'river henares FC' en el partido 3 - 1 montesclaros fc Alineación oficial del equipo 'montesclaros fc' en el partido
Miguel Satrustegui (10') 1 - 0
Janitz Kamino (36') 2 - 0
Pedro Toro Guzmán (57') 3 - 0
3 - 1 Jasim Al Sadaa (81')
river henares FC Alineación oficial del equipo 'river henares FC' en el partido 3 - 1 montesclaros fc Alineación oficial del equipo 'montesclaros fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
river henares FC Alineación oficial del equipo 'river henares FC' en el partido 1 - 2 montesclaros fc Alineación oficial del equipo 'montesclaros fc' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,9 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river henares FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): henares s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Miguel Satrustegui per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Janitz Kamino va incrementar l'avantatge de henares amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de henares va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Toro Guzmán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): henares van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Miguel Satrustegui no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): henares van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de Rigoberto Candelario des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del henares sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dimitar Dombev, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Pedro Toro Guzmán es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Janitz Kamino de henares va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

montesclaros fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jasim Al Sadaa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Aleksandar Jarić va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aleksandar Jarić quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Jari Luomaranta va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Saad Nouri.
  • 253 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): montesclaros van seguir progressant per la banda dreta. Tomasz Bijata va tenir la seva oportunitat al minut 61, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.