Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urraca United (30849) - Narón Xpin Tim (1340064) » 670552774: T65/J4/VI

Liga 670552774 Información oficial sobre el partido 670552774 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.506 (14824)

Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 0 - 2 Axgane FC Alineación oficial del equipo 'Axgane FC' en el partido
0 - 1 Ingmar Libert (2')
0 - 2 Ingmar Libert (86')
Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 0 - 2 Axgane FC Alineación oficial del equipo 'Axgane FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Urraca United Alineación oficial del equipo 'Urraca United' en el partido 1 - 3 Axgane FC Alineación oficial del equipo 'Axgane FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urraca United

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Antonio Díaz de Cadorniga? Un error clamorós seu va donar a Patrocinio Taboada una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Alejandro Bugallo tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ilias Walthert no va ser aprofitada per en Omid Bidgani que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Urraca van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ilias Walthert va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 210 Minuto 83 (Ocasión de falta): Evan Vanzeir va llançar una falta directa al minut 83 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Axgane FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ingmar Libert que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Axgane.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Ingmar Libert des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Abbud Al-Naimai. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Anton Khokhlachev després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Emmanuel Robion va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Emmanuel Robion va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Toni Montaner, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abbud Al-Naimai de Axgane la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.