Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los niños de las fabelas (1455290) - u.d.san martin (1337292) » 670550745: T65/J14/VI

Liga 670550745 Información oficial sobre el partido 670550745 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.469 (14787)

Los niños de las fabelas Alineación oficial del equipo 'Los niños de las fabelas' en el partido 2 - 2 u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido
Eugen Năpăruş (22') 1 - 0
Jonas Eltrin (50') 2 - 0
2 - 1 Jesús Revilla (75')
2 - 2 Gaël Rebillard (89')
Los niños de las fabelas Alineación oficial del equipo 'Los niños de las fabelas' en el partido 2 - 2 u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los niños de las fabelas Alineación oficial del equipo 'Los niños de las fabelas' en el partido 3 - 0 u.d.san martin Alineación oficial del equipo 'u.d.san martin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los niños de las fabelas

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Eugen Năpăruş va donar a fabelas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de fabelas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jonas Eltrin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del u.d.san. La jugada d'estratègia del fabelas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Elmedin Kolčaković va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): fabelas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eugen Năpăruş en un 1 contra 1 amb el porter Gonzalo Ulloa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bernd Englberger va superar els defenses rivals per velocitat al minut 16 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Hermis Peldius va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de fabelas.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eugen Năpăruş va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eugen Năpăruş va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lumír Novák de fabelas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

u.d.san martin

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 75, el jugador visitant Jesús Revilla va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): u.d.san van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 89, quan Gaël Rebillard va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de u.d.san va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eduard Ferrà, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Siedo Scheltens va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Basilio Criscuolo des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubèn Llufriu de u.d.san es va guanyar la targeta groga merescudament.