Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riggorecci AL (1597842) - FC Colonia Lavi (1420254) » 670547650: T65/J11/VI

Liga 670547650 Información oficial sobre el partido 670547650 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VI.414 (14732)

Riggorecci AL Alineación oficial del equipo 'Riggorecci AL' en el partido 1 - 0 FC Colonia Lavi Alineación oficial del equipo 'FC Colonia Lavi' en el partido
Ravid Griner (20') 1 - 0
Riggorecci AL Alineación oficial del equipo 'Riggorecci AL' en el partido 1 - 0 FC Colonia Lavi Alineación oficial del equipo 'FC Colonia Lavi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riggorecci AL Alineación oficial del equipo 'Riggorecci AL' en el partido 2 - 0 FC Colonia Lavi Alineación oficial del equipo 'FC Colonia Lavi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riggorecci AL

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 20, indicava inequívocament que en Ravid Griner va saber trobar la xarxa rival. Riggorecci desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Riggorecci tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Marek Laube ho va intentar al minut 8 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): Al minut 10 un refús amb el peu d'en Antonio Entriago va anar a parar als peus del Amnon Elkarif que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ravid Griner va marxar de Benoît Lengacher en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Riggorecci van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Ravid Griner es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Francisco Derrech ja els havia advertit que el porter contrari, en Antonio Entriago, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Golar de Riggorecci es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Colonia Lavi

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Colonia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Dragoş Beldie va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Colonia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pepe Aguado López, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Lukáš Barta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar Hertzendorff.