Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Athletic Ràpid Cornellà (434331) - Antamira Oeee (1337348) » 670545468: T65/J11/VI

Liga 670545468 Información oficial sobre el partido 670545468 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VI.375 (14693)

Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido 2 - 0 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
Henryk Grochulski (37') 1 - 0
Gabriele Criscenzo (73') 2 - 0
Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido 2 - 0 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido 2 - 1 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,0 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Athletic Ràpid Cornellà

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de C. Ràpid van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Henryk Grochulski.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C. Ràpid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gabriele Criscenzo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Anton Stougaard del C. Ràpid ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Anton Stougaard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ib Vindeløv va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Antamira Oeee

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cédric Alaux, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Filip Pudich va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Barthélémy Van Rijsselberghe, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Leonid Tcherbina al minut 67 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Antamira va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonid Tcherbina, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Antamira va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Arthur Péné no va poder controlar.