Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue blau (991236) - Brancal United F.C. (1583218) » 670545316: T65/J1/VI

Liga 670545316 Información oficial sobre el partido 670545316 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.373 (14691)

Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 3 - 1 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
0 - 1 Nikolay Ulitkin (30')
Mário Figueiredo Gonçalves (37') 1 - 1
Antonio Milano (48') 2 - 1
Mário Figueiredo Gonçalves (61') 3 - 1
Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 3 - 1 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Blue blau Alineación oficial del equipo 'Blue blau' en el partido 6 - 0 Brancal United F.C. Alineación oficial del equipo 'Brancal United F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue blau

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Mário Figueiredo Gonçalves de Blue empatava el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Corria el minut 48, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Blue s'avançava en el marcador després que en Antonio Milano xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mário Figueiredo Gonçalves es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Levente Barna va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Corvin Jonathan Grünspan de Blue va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mário Figueiredo Gonçalves, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Raymond Grenier de Blue va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Milano.

Brancal United F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 30 minuts, Nikolay Ulitkin va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Julio Jiménez Llanes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del B.U.F.C que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hüseyin Çavdar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Julio Jiménez Llanes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Nikolay Ulitkin va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Åsen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.