Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CA Todo Pelota (1415031) - Organización (1419216) » 670545023: T65/J12/VI

Liga 670545023 Información oficial sobre el partido 670545023 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / VI.367 (14685)

Los Buitres Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Buitres Carroñeros' en el partido 1 - 3 Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido
0 - 1 Jordi Miquel Franquet (26')
0 - 2 Mario César Ezcarte (38')
0 - 3 Antonio Cianca (49')
Pedro La Losa (55') 1 - 3
Los Buitres Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Buitres Carroñeros' en el partido 1 - 3 Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Buitres Carroñeros Alineación oficial del equipo 'Los Buitres Carroñeros' en el partido 1 - 6 Organización Alineación oficial del equipo 'Organización' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Buitres Carroñeros

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Passava el minut 55 del matx, quan l'atent Pedro La Losa va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Carroñeros, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Bogdan Voivozeanu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 200 Minuto 58 (Ocasión de falta): Pedro La Losa va xutar una falta al minut 58 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan David Pla de Carroñeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Organización

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): En Jordi Miquel Franquet va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Mario César Ezcarte de Organización va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 49, Organización va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Antonio Cianca.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Antonio Cianca va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Mario César Ezcarte de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antonio Cianca. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Gonzalo Pellejero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Esteller, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Fabera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jordi Miquel Franquet després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Esteller va poder desviar-lo a córner.