Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pontevedra C.F. (1581750) - Club Lacasitos de Bilbao (1460768) » 670542942: T65/J10/VI

Liga 670542942 Información oficial sobre el partido 670542942 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / VI.330 (14648)

nosportteam Alineación oficial del equipo 'nosportteam' en el partido 2 - 2 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
0 - 1 Eduardo Sanguineti (37')
0 - 2 Abdelmoussawir Ralimi (56')
Marceli Friedrich (72') 1 - 2
Tasos Karapoulitidis (90') 2 - 2
nosportteam Alineación oficial del equipo 'nosportteam' en el partido 2 - 2 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nosportteam Alineación oficial del equipo 'nosportteam' en el partido 2 - 1 Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,5 % 10,2 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nosportteam

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Als 72 minuts, una gran jugada per l'esquerra de nosportteam va acabar amb la pilota als peus de Marceli Friedrich que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors del nosportteam amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 90, deixant Tasos Karapoulitidis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): nosportteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marceli Friedrich va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Louis Desmet.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a nosportteam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Steffen Kastbjerg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Steffen Kastbjerg de nosportteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabien Naude es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Club Lacasitos de Bilbao

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lacasitos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Eduardo Sanguineti.
  • 180 Minuto 56 (Gol de falta): Al minut 56, una falta xutada per Abdelmoussawir Ralimi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Lacasitos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Abdelmoussawir Ralimi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jan Bomhöffer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Lacasitos van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Neven Aligrudić no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Mauricio Jimilio va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Neven Aligrudić va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Maurice Pulis va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Sanguineti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lacasitos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Vilmos Barna va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Mauricio Jimilio va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jan Bomhöffer va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Mursa de Lacasitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.