Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S'Agaró Athletic (437165) - Katacracks (988650) » 670542515: T65/J1/VI

Liga 670542515 Información oficial sobre el partido 670542515 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.323 (14641)

Santa Rosas Team Alineación oficial del equipo 'Santa Rosas Team' en el partido 1 - 0 Outlander Alineación oficial del equipo 'Outlander' en el partido
Abdul-Shahid Shuhabi (60') 1 - 0
Santa Rosas Team Alineación oficial del equipo 'Santa Rosas Team' en el partido 1 - 0 Outlander Alineación oficial del equipo 'Outlander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santa Rosas Team Alineación oficial del equipo 'Santa Rosas Team' en el partido 2 - 1 Outlander Alineación oficial del equipo 'Outlander' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 18,9 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Rosas Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passats 60 minuts, Abdul-Shahid Shuhabi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Santa es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santa, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Diego Farella va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abdelkader Maliki va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Santa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Benjamin Dombssdorff va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Olivio Sabucedo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Santa va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Olivio Sabucedo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Abdelkader Maliki gairebé va marcar per a Santa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Benjamin Dombssdorff va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Outlander

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Avel·lí Montasell per la seva rapidesa. Al minut 20 va intentar marxar per velocitat d'en Andrija Spasić, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Moisés Uzes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Raúl Cabrales quasi aconsegueix empatar per Outlander al minut 67, però Fred-Bernhard Preetzmann va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.