Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rasta CF (125558) - Mas Agusto Que Un Arbusto (310971) » 670539619: T65/J5/VI

Liga 670539619 Información oficial sobre el partido 670539619 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.271 (14589)

Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 2 - 0 Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido
Luis Zumaya (50') 1 - 0
Kyle Deutsch (65') 2 - 0
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 2 - 0 Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rasta CF Alineación oficial del equipo 'Rasta CF' en el partido 3 - 2 Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasta CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Corria el minut 50 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luis Zumaya, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Rasta va aconseguir el 2 - 0 quan Kyle Deutsch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Rasta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomaž Šink en un 1 contra 1 amb el porter Rodolfo Ortiz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Rasta va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Tomaž Šink va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Massimiliano Bercini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anton Argint de Rasta va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Rasta van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Skaidrys Lipšas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Massimiliano Bercini va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Mas Agusto Que Un Arbusto

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Arbusto va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cyril Leguy va desviar el xut final de Adriel Bolufer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Robert Gherga quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.