Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mas Agusto Que Un Arbusto (310971) - Rheon Athletic (989982) » 670539616: T65/J4/VI

Liga 670539616 Información oficial sobre el partido 670539616 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.271 (14589)

Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 1 - 2 Rheon Athletic Alineación oficial del equipo 'Rheon Athletic' en el partido
Noam Rousse (26') 1 - 0
1 - 1 Jani Söderström (39')
1 - 2 Jani Söderström (41')
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 1 - 2 Rheon Athletic Alineación oficial del equipo 'Rheon Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 2 - 0 Rheon Athletic Alineación oficial del equipo 'Rheon Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Agusto Que Un Arbusto

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Corria el minut 26, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Arbusto s'avançava en el marcador després que en Noam Rousse xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pedro Javier de la Viña estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gabriel Vesca, als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bozho Jakimoski va entorpir al marcador d'en Xavier Frossard per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Rheon Athletic

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jani Söderström de Athletic va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Jani Söderström va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Athletic, al minut 41. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Damir Jurak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Isaac Martínez López, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jani Söderström es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.