Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durissia de Dortmund (1434488) - El Molar City (1372118) » 670538819: T65/J1/VI

Liga 670538819 Información oficial sobre el partido 670538819 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.257 (14575)

Durissia de Dortmund Alineación oficial del equipo 'Durissia de Dortmund' en el partido 3 - 2 El Molar City Alineación oficial del equipo 'El Molar City' en el partido
Radu Râmbulea (30') 1 - 0
Egor Saperov (37') 2 - 0
Gonzalo Candas (40') 3 - 0
3 - 1 Acoidan Sáenz Aragón (58')
3 - 2 Gheorghe Căluşaru (77')
Durissia de Dortmund Alineación oficial del equipo 'Durissia de Dortmund' en el partido 3 - 2 El Molar City Alineación oficial del equipo 'El Molar City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Durissia de Dortmund Alineación oficial del equipo 'Durissia de Dortmund' en el partido 2 - 2 El Molar City Alineación oficial del equipo 'El Molar City' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,0 % 20,8 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durissia de Dortmund

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Javier Bermúdez de Castro va anar a parar al cap de Radu Râmbulea que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Duricia DD el 1 - 0.
  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 37 una excel·lent centrada de Javier Bermúdez de Castro va arribar a Egor Saperov, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gonzalo Candas va incrementar l'avantatge de Duricia DD amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Duricia DD per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Egor Saperov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Jere Vilppula gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Díaz de Perrúa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Radu Râmbulea per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paco Díaz de Perrúa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

El Molar City

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Acoidan Sáenz Aragón va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Molar va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Gheorghe Căluşaru va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Acoidan Sáenz Aragón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Molar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gheorghe Căluşaru, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Gheorghe Căluşaru va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Guglielmo Chilà no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Gheorghe Căluşaru completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albert Pertegàs de Molar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.