Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pin i Pon (489798) - Coneros FC (1421529) » 670538412: T65/J11/VI

Liga 670538412 Información oficial sobre el partido 670538412 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / VI.249 (14567)

Pin i Pon Alineación oficial del equipo 'Pin i Pon' en el partido 3 - 3 Coneros FC Alineación oficial del equipo 'Coneros FC' en el partido
0 - 1 Petar Geshev (8')
Guðgeir Birgisson (62') 1 - 1
1 - 2 Kristóf Flammer (76')
Andreu Moreno Vidal (77') 2 - 2
Alexey Vedenkin (80') 3 - 2
3 - 3 Kristóf Flammer (89')
Pin i Pon Alineación oficial del equipo 'Pin i Pon' en el partido 3 - 3 Coneros FC Alineación oficial del equipo 'Coneros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pin i Pon Alineación oficial del equipo 'Pin i Pon' en el partido 1 - 4 Coneros FC Alineación oficial del equipo 'Coneros FC' en el partido
Tiene suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pin i Pon

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pin eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 62, Guðgeir Birgisson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): En Andreu Moreno Vidal conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-2
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Alexey Vedenkin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pin, al minut 80. El marcador va canviar a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 49 (Ocasión de falta): En Nehemias Cura va fer una magnífica aturada al minut 49, tot i el bon llançament de falta de Alexey Vedenkin.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Andreu Moreno Vidal va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Levente Veres de Pin es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andreu Moreno Vidal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Coneros FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Petar Geshev es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En Kristóf Flammer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Kristóf Flammer va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Kristóf Flammer va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Rudolf Nauss quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daniele Alessi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 288 Minuto 23 (Ocasión evento especial): El Coneros va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mauricio Rubio Rueda de Coneros va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gianni Gherarducci que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de Daniele Alessi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kristóf Flammer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Kristóf Flammer va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Daniele Alessi va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.