Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Optimus (125525) - El Hito S.A.D. (493246) » 670537544: T65/J5/VI

Liga 670537544 Información oficial sobre el partido 670537544 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / VI.234 (14552)

Optimus Alineación oficial del equipo 'Optimus' en el partido 0 - 0 El Hito S.A.D. Alineación oficial del equipo 'El Hito S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Optimus Alineación oficial del equipo 'Optimus' en el partido 2 - 0 El Hito S.A.D. Alineación oficial del equipo 'El Hito S.A.D.' en el partido
Tiene mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Optimus

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Al minut 18, Optimus va disposar d'un penal a favor, però el xut de Murathan Oraltan va ser aturat per Maximiliano Fines.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jerzy Popiński del Optimus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Optimus va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Antonio Guarini va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Murathan Oraltan gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Maximiliano Fines va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Murathan Oraltan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Optimus.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Quilis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Iván Ipinza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Optimus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Guarini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rainer Feller de Optimus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El Hito S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de eHSAD va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Cambero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): eHSAD van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Mario César Botarell no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Fernando Cambero, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.