Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tafolitos (1333221) - At.Poble Sec (438365) » 670537140: T65/J1/VI

Liga 670537140 Información oficial sobre el partido 670537140 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.227 (14545)

CERRALBO CF. Alineación oficial del equipo 'CERRALBO CF.' en el partido 0 - 5 At.Poble Sec Alineación oficial del equipo 'At.Poble Sec' en el partido
0 - 1 Joachim Szumilas (41')
0 - 2 Joachim Szumilas (63')
0 - 3 Thor Hansal (64')
0 - 4 Thor Hansal (66')
0 - 5 Tuukka Kohonen (67')
CERRALBO CF. Alineación oficial del equipo 'CERRALBO CF.' en el partido 0 - 5 At.Poble Sec Alineación oficial del equipo 'At.Poble Sec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CERRALBO CF. Alineación oficial del equipo 'CERRALBO CF.' en el partido 0 - 1 At.Poble Sec Alineación oficial del equipo 'At.Poble Sec' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CERRALBO CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Harold Rangel va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

At.Poble Sec

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joachim Szumilas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joachim Szumilas de At.Poble l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 63 de partit.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Thor Hansal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del At.Poble. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Thor Hansal va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Juan Raúl Calsa sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tuukka Kohonen que, efectivament, va fer pujar el 0 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Juan Raúl Calsa de At.Poble, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Luigi Grappi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Raúl Calsa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): At.Poble va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luigi Grappi va desviar el xut final de Matija Prosen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gian Piero Tognacca s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.