Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pana Futbol Club (1592319) - Can Rull R.T. (1417974) » 670534518: T65/J4/VI

Liga 670534518 Información oficial sobre el partido 670534518 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / VI.180 (14498)

Pana Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pana Futbol Club' en el partido 3 - 1 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
0 - 1 Chandler Barker (3')
Moutassim Bendidouh (16') 1 - 1
Mário 'El mago' Lomba (47') 2 - 1
Sus Borginon (50') 3 - 1
Pana Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pana Futbol Club' en el partido 3 - 1 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pana Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pana Futbol Club' en el partido 3 - 2 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,2 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pana Futbol Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Moutassim Bendidouh s'emportà una gran ovació del públic local al minut 16, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 47 minuts, Mário 'El mago' Lomba va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Futbol va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mário 'El mago' Lomba, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sus Borginon que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Moutassim Bendidouh va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Futbol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Elijah 'Tintin' Sianson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Elijah 'Tintin' Sianson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Moris Ferravante gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eggo Bauwens va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mário 'El mago' Lomba va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Sus Borginon de Futbol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Can Rull R.T.

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Quan passaven 3 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del C.Rull RT. En Chandler Barker va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del C.Rull RT van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tzvetan Velchev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): István Försönics va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Daris Bičević no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): Chandler Barker va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Portusagasti de C.Rull RT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.