Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Os Festicultores (1594081) - Rockola Team (772405) » 670533025: T65/J8/VI

Liga 670533025 Información oficial sobre el partido 670533025 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.153 (14471)

Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido 2 - 0 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
Othmar Müri (68') 1 - 0
Ian Galli (78') 2 - 0
Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido 2 - 0 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido 0 - 2 Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Festicultores

Goles Goles

  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Othmar Müri va marcar al minut 68 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El FSTIKLTRES era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ian Galli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 36, el FSTIKLTRES estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Othmar Müri va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Vladimir Miklyaev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Maximiliano Jaramillo de FSTIKLTRES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rockola Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Ricardo Lurquín va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Melchor Gavarrón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Pedro Antonio Teixerinha va fer al minut 49 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Peet Staber, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Melchor Gavarrón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ricardo Lurquín no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Pedro Antonio Teixerinha va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Eitam Leibo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Melchor Gavarrón va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albeiro Oviedo de Rockola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.