Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esteagua no bebere (1365646) - ADNH (1593274) » 670532712: T65/J14/VI

Liga 670532712 Información oficial sobre el partido 670532712 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.147 (14465)

esteagua no bebere Alineación oficial del equipo 'esteagua no bebere' en el partido 3 - 0 Aidepotro9 FT Alineación oficial del equipo 'Aidepotro9 FT' en el partido
Edo Waeleman (14') 1 - 0
José Doni (24') 2 - 0
Edo Waeleman (27') 3 - 0
esteagua no bebere Alineación oficial del equipo 'esteagua no bebere' en el partido 3 - 0 Aidepotro9 FT Alineación oficial del equipo 'Aidepotro9 FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
esteagua no bebere Alineación oficial del equipo 'esteagua no bebere' en el partido 7 - 0 Aidepotro9 FT Alineación oficial del equipo 'Aidepotro9 FT' en el partido
Es un cenizo 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esteagua no bebere

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Edo Waeleman de estebebe aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Doni es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de estebebe pel centre va donar un gran resultat: el gol de Edo Waeleman va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gian Carlo Mognol va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 234 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Gian Carlo Mognol, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en José Doni, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Edo Waeleman de estebebe va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Gian Carlo Mognol gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guillén Cao-Cordido va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guillén Cao-Cordido al minut 73 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yiannis Mplatsios va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sebastiano Cossellu per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guillén Cao-Cordido va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastiano Cossellu de estebebe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Dolotov de estebebe es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manthos Katopodis de estebebe es va guanyar la targeta groga merescudament.

Aidepotro9 FT

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Adrián Sobral va servir per deixar enrere el gegant Alexander Kostadinov al minut 15, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): Serafí Montaner hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Patroclo Cordeiro havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.