Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Saragossa (1433752) - Sportiva El Llano (435012) » 670529970: T65/J1/VI

Liga 670529970 Información oficial sobre el partido 670529970 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / VI.99 (14417)

Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido 2 - 1 Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido
0 - 1 Daniel Imbierowicz (7')
Lee Moriarty (20') 1 - 1
Lee Moriarty (60') 2 - 1
Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido 2 - 1 Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Athletic Club Saragossa Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Saragossa' en el partido 4 - 1 Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido
Tiene mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Saragossa

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Lee Moriarty s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Saragossa va ser Lee Moriarty.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Bonifacy Fecko va intentar anar-se'n per velocitat al minut 22 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Lee Moriarty del Saragossa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Saragossa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de János Bakóczy, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Norbert Freixa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mario Olaso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mario Olaso al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan János Bakóczy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Sporting Fan Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, Antonio Falas va pentinar un córner cap al segon pal que Daniel Imbierowicz va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfonso Holguín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Antonio Falas va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Monet va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Marcos Monet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Carlos Gómez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Stefan Zirwig va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marcos Monet, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.