Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Moto CAT (485450) - Atlético dedede (1413999) » 670528562: T65/J13/VI

Liga 670528562 Información oficial sobre el partido 670528562 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / VI.73 (14391)

La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido 2 - 2 Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido
Ulbert Hinterbuchinger (7') 1 - 0
1 - 1 Jesús Ángel Trencavel (43')
Josema Esles (71') 2 - 1
2 - 2 Jesús Ángel Trencavel (76')
La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido 2 - 2 Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Moto CAT Alineación oficial del equipo 'La Moto CAT' en el partido 3 - 0 Atlético dedede Alineación oficial del equipo 'Atlético dedede' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Moto CAT

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ulbert Hinterbuchinger al minut 7, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Moto i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Moto prenia la batuta de l'encontre al minut 71, quan en Josema Esles va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Dani Briet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 239 Minuto 29 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Josema Esles va marxar de Kwiryn Macholl en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Moto van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Dion Boekhoudt gairebé va marcar per a Moto des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ulbert Hinterbuchinger de Moto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Agostinho Lopes va rematar alt.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sylvestre Anneser va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Nevio Mineri va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dino Šatalić de Moto es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jędrzej Gos de Moto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atlético dedede

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jesús Ángel Trencavel de Atlético es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 76, quan Jesús Ángel Trencavel va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Atlético van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Manuel Alvensleben-Schönborn no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en David Velando va rebre molts aplaudiments. Al minut 43 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Erkan Tolgay quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.