Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Brezito (1434748) - Cachopo Ñam (1588775) » 670528318: T65/J8/VI

Liga 670528318 Información oficial sobre el partido 670528318 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / VI.69 (14387)

Croketas Team Alineación oficial del equipo 'Croketas Team' en el partido 3 - 4 S.S. Urdiales FC Alineación oficial del equipo 'S.S. Urdiales FC' en el partido
Giuseppe Manzella (8') 1 - 0
1 - 1 Ryszard Kapitan (24')
Isaías Ferragut (29') 2 - 1
2 - 2 Roby Ambus (40')
2 - 3 Gabriel Norhall (76')
Jānis Pauļuks (89') 3 - 3
3 - 4 Fehro Palameta (89')
Croketas Team Alineación oficial del equipo 'Croketas Team' en el partido 3 - 4 S.S. Urdiales FC Alineación oficial del equipo 'S.S. Urdiales FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Croketas Team Alineación oficial del equipo 'Croketas Team' en el partido 0 - 9 S.S. Urdiales FC Alineación oficial del equipo 'S.S. Urdiales FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Croketas Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Víctor Rioja la va rematar Giuseppe Manzella amb una magnífica volea que va fer pujar per a Croketas el 1 - 0.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Isaías Ferragut va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Croketas, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Jaén va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 89 de joc. Jānis Pauļuks es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ibrahima Lah. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alejandro Jaén va marxar de Fehro Palameta en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Croketas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Víctor Rioja de Croketas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 89, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cédric Ebongue de Croketas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jānis Pauļuks de Croketas es va guanyar la targeta groga merescudament.

S.S. Urdiales FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 24 minuts Ryszard Kapitan va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 40 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Urdiales. Roby Ambus el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Urdiales va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 76. Gabriel Norhall va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Urdiales es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Fehro Palameta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Es duien 43 minuts de partit jugats quan Ki-Hyeon Kim va estar a punt de posar per davant a Urdiales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vianney Joly va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Vianney Joly, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gabriel Norhall no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Gabriel Norhall quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vianney Joly, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Urdiales a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ki-Hyeon Kim va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Fehro Palameta de Urdiales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexander Seredenko de Urdiales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.