Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calamaresensutinta CF (797619) - Mackintosh (1461484) » 670526338: T65/J3/VI

Liga 670526338 Información oficial sobre el partido 670526338 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.34 (14352)

Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido 3 - 0 Mackintosh Alineación oficial del equipo 'Mackintosh' en el partido
Jacek Włodarczyk (30') 1 - 0
Abel de Sousa (48') 2 - 0
Abel de Sousa (75') 3 - 0
Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido 3 - 0 Mackintosh Alineación oficial del equipo 'Mackintosh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Calamaresensutinta CF Alineación oficial del equipo 'Calamaresensutinta CF' en el partido 4 - 1 Mackintosh Alineación oficial del equipo 'Mackintosh' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calamaresensutinta CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Arslan 'Cazón' Abidović sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jacek Włodarczyk que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Abel de Sousa va incrementar l'avantatge de Calamaresensutinta amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 75 minuts quan Abel de Sousa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Calamaresensutinta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Calamaresensutinta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Abel de Sousa, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jacek Włodarczyk va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fermín Daniel Moreno Rubio de Calamaresensutinta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Arslan 'Cazón' Abidović de Calamaresensutinta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mackintosh

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rolando Pérez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Jacek Włodarczyk per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Evald Larsson va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Antonio Echaray no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Evald Larsson va deixar a Viktor Shabunin assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Evald Larsson va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.