Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kalecki Coop. (487014) - ballans (314043) » 670526159: T65/J14/VI

Liga 670526159 Información oficial sobre el partido 670526159 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.30 (14348)

MUNDO FORJA TARSONIS Alineación oficial del equipo 'MUNDO FORJA TARSONIS' en el partido 1 - 3 ballans Alineación oficial del equipo 'ballans' en el partido
0 - 1 Clodoveo Arruego (4')
0 - 2 Claus Hüttel (8')
Biel Forcada (73') 1 - 2
1 - 3 Práxedes Oria (90')
MUNDO FORJA TARSONIS Alineación oficial del equipo 'MUNDO FORJA TARSONIS' en el partido 1 - 3 ballans Alineación oficial del equipo 'ballans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MUNDO FORJA TARSONIS Alineación oficial del equipo 'MUNDO FORJA TARSONIS' en el partido 0 - 1 ballans Alineación oficial del equipo 'ballans' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MUNDO FORJA TARSONIS

Goles Goles

  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El TARSONIS era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Biel Forcada va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de TARSONIS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pedro Ordóñez Gil, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Abillach de TARSONIS es va guanyar la targeta groga merescudament.

ballans

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Clodoveo Arruego es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8, una falta xutada per Claus Hüttel va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a ballans. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Práxedes Oria de ballans va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 彭 (Peng) 华山 (Huashan) després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Julio Portillo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Brian Caldwell. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hades Río va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Brian Caldwell quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Julio Portillo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, 彭 (Peng) 华山 (Huashan) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marco Antonio Rivero Beato de ballans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Quintana de ballans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.