Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Krako FC (1593626) - REAL RRI (1596037) » 670526102: T65/J14/VI

Liga 670526102 Información oficial sobre el partido 670526102 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.29 (14347)

Herculigans CF Alineación oficial del equipo 'Herculigans CF' en el partido 3 - 1 Unio Esportiva de Cassa Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva de Cassa' en el partido
Joonas Lantela (19') 1 - 0
1 - 1 Miguel Arredondo (37')
Francisco Seymur (59') 2 - 1
Toño Mon (70') 3 - 1
Herculigans CF Alineación oficial del equipo 'Herculigans CF' en el partido 3 - 1 Unio Esportiva de Cassa Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva de Cassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Herculigans CF Alineación oficial del equipo 'Herculigans CF' en el partido 4 - 0 Unio Esportiva de Cassa Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva de Cassa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herculigans CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Joonas Lantela va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Her.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Her prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Francisco Seymur va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Balbino Arceo sempre és una garantia. Al minut 70, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Toño Mon marcar el 3 - 1 per al Her.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Mukaddes Özler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Her per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Nazario Arrabal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Mukaddes Özler, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Her ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco Seymur, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Nicola Leuzzi del Her ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mukaddes Özler va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Balbino Arceo de Her gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Francisco Seymur es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Unio Esportiva de Cassa

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miguel Arredondo de Esportiva va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esportiva va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Varjas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Manuel Varjas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Gaskoi Orobio de Esportiva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.