Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAÑITA BRAVA (795149) - Los Dragones del Bierzo (118691) » 670525668: T65/J3/VI

Liga 670525668 Información oficial sobre el partido 670525668 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / VI.22 (14340)

CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 0 - 4 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
0 - 1 Raymond Wulf (34')
0 - 2 Raymond Wulf (40')
0 - 3 Harald Lauritzen (74')
0 - 4 Steffen Schwarzinger (79')
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 0 - 4 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CAÑITA BRAVA Alineación oficial del equipo 'CAÑITA BRAVA' en el partido 1 - 2 Los Dragones del Bierzo Alineación oficial del equipo 'Los Dragones del Bierzo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAÑITA BRAVA

Los Dragones del Bierzo

Goles Goles

  • 170 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Raymond Wulf va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): DRABI va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Raymond Wulf va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de DRABI Harald Lauritzen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Petr Hošek va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 3 al marcador.
  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Steffen Schwarzinger va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 4. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Petr Hošek.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Raymond Wulf de DRABI, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Steffen Schwarzinger quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Provokentios Servietas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Steffen Schwarzinger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. DRABI va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Cagali de DRABI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.