Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Division Club (1462501) - Magikarp United (1366804) » 670525488: T65/J14/VI

Liga 670525488 Información oficial sobre el partido 670525488 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.18 (14336)

Division Club Alineación oficial del equipo 'Division Club' en el partido 2 - 2 Magikarp United Alineación oficial del equipo 'Magikarp United' en el partido
0 - 1 Sergio Bauzá (18')
Sven-Olov Sjöqvist (23') 1 - 1
Levente Boldizsár (51') 2 - 1
2 - 2 Adrián García-Drake (89')
Division Club Alineación oficial del equipo 'Division Club' en el partido 2 - 2 Magikarp United Alineación oficial del equipo 'Magikarp United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Division Club Alineación oficial del equipo 'Division Club' en el partido 3 - 0 Magikarp United Alineación oficial del equipo 'Magikarp United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Division Club

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23, Division van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Sven-Olov Sjöqvist va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Magikarp. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Levente Boldizsár la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Division es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Timmy Cloke de Division va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Sven-Olov Sjöqvist quasi dona a Division l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Division Timmy Cloke quasi va assolir l'empat al minut 20 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Division va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Levente Boldizsár en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Manso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Iñaki Azkune va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Levente Boldizsár es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Levente Boldizsár gairebé va marcar per a Division des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Magikarp United

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sergio Bauzá quedar desmarcat i marcar per a Magikarp al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Adrián García-Drake va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Filemón Cima va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rodrigo Zornoza va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo Solano de Magikarp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.