Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

STEELPULSE (492593) - NY Panteras Rosas (313797) » 670525040: T65/J14/VI

Liga 670525040 Información oficial sobre el partido 670525040 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / VI.10 (14328)

STEELPULSE Alineación oficial del equipo 'STEELPULSE' en el partido 2 - 0 NY Panteras Rosas Alineación oficial del equipo 'NY Panteras Rosas' en el partido
Manolo Caxiao (22') 1 - 0
Viorel Bărgăoanu (23') 2 - 0
STEELPULSE Alineación oficial del equipo 'STEELPULSE' en el partido 2 - 0 NY Panteras Rosas Alineación oficial del equipo 'NY Panteras Rosas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
STEELPULSE Alineación oficial del equipo 'STEELPULSE' en el partido 4 - 1 NY Panteras Rosas Alineación oficial del equipo 'NY Panteras Rosas' en el partido
Tiene mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEELPULSE

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manolo Caxiao, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del STELPLSE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de STELPLSE pel centre va donar un gran resultat: el gol de Viorel Bărgăoanu va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Hilko Zijp va poder marcar per a STELPLSE en un servei de cantonada picat per en Norbert Künsebeck quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Viorel Bărgăoanu de STELPLSE gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Norbert Künsebeck gairebé va marcar per a STELPLSE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Cangür Sarıcabay es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 81 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Norbert Künsebeck va fallar un penal al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mel Ryan.

NY Panteras Rosas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Will Feeney, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jouni Hauhtonen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Pål Torbjørnsen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hans Gerd Meinecke la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Panteras havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gianni Moschetti va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Graham Valdes, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.