Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ribera del Duero (435704) - Atletico Neptuno (798614) » 670522319: T65/J6/V

Liga 670522319 Información oficial sobre el partido 670522319 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / V.218 (5731)

F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 1 - 3 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
0 - 1 Raphaël Canard (16')
Gunnar Vangen (67') 1 - 1
1 - 2 Artem Pylypenko (76')
1 - 3 Tutam Yağış (85')
F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 1 - 3 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Ribera del Duero Alineación oficial del equipo 'F.C. Ribera del Duero' en el partido 3 - 2 Atletico Neptuno Alineación oficial del equipo 'Atletico Neptuno' en el partido
Tiene mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ribera del Duero

Goles Goles

  • 110 Minuto 67 (Gol de falta): L'empat per part de Ribera va arribar al minut 67 quan Gunnar Vangen va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ribera la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Stig Rothskog van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en José Luis Aldunate a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Alexandru Pece va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Atletico Neptuno

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Raphaël Canard que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atletico.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Artem Pylypenko es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tutam Yağış de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Kazimierz Bońkowski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tutam Yağış va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Emmett Vidiri rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tutam Yağış es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Charles Châtelier de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.