Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newville C.F. (315531) - Cremoso Team (779940) » 670522009: T65/J12/V

Liga 670522009 Información oficial sobre el partido 670522009 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / V.212 (5725)

Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 3 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Stéphane Olivier (25') 1 - 0
1 - 1 Damián Martínez Barnes (29')
Gheorghe Pol (37') 2 - 1
Arturo Schiavo (61') 3 - 1
Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 3 - 1 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Newville C.F. Alineación oficial del equipo 'Newville C.F.' en el partido 3 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Newville C.F.

Goles Goles

  • 190 Minuto 25 (Gol de falta): El Stéphane Olivier va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Newville. 1-0.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Newville prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Gheorghe Pol va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Newville pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arturo Schiavo va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Newville va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stéphane Olivier ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Newville per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Petar Yakimov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Gheorghe Pol gairebé va marcar per a Newville des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Gheorghe Pol del Newville ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Martti Yli-Heikkilä al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Hernán Bonivento va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paolo Leo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mel Conceição Gonçalves va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 234 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Rene Scheidter va sortir molt desviat al minut 72.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Arturo Schiavo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Martti Yli-Heikkilä va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mel Conceição Gonçalves. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mel Conceição Gonçalves de Newville va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cremoso Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Cremoso va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Damián Martínez Barnes.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 63 en Arnis Ivanovskis ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Adam Porterfield el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cremoso va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Brian Tom va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Àngel Ballbé.